logo
logologo

Енергиен мениджмънт

Енергиен мениджмънт

Системите за енергиен мениджмънт са изключитлно полезен инструмент, който позволява анализ и намаляване на разходите за енергия. В момент, който всички компании в България ще избират сами от къде да закупят електроенергия, тези системи ще позволят следене и контрол над разходите.

Всяка система за енергиен мениджмънт е съставена от софтуер за мониторинг и хардуер за измерване на величините, които ще бъдат наблюдавани.

За да може да предложи качествена услуга, фирма СЕМО ООД е разработила свой софтуер за енергиен мениджмънт. Нашата система е web базирана, което позволява тя да се зарежда през всеки един internet browser.

Web базиран софтуер за енергиен мониторинг на СЕМО ООД

Софтуерът за енергиен мениджмънт на фирма СЕМО ООД, е изграден с интуитивен интерфейс, за да може да се използва лесно от всеки един човек. Нашият софтуер предлага богат набор от функционалностти като:

  • Достъп до системата на няколко потребителски нива
  • Следене на различни енергийни източници (Ел.Енергия, Газ, Вода и др.)
  • Проверка на показнията в реално време
  • Справка за отминал период
  • Експорт на справките в Excell
  • Създаване на групи от устройства
  • Сигнализация при липса на комуникация с измервано устройство
  • Възможност за въвеждане на планирани ценови справки и др.

Хардуер за енергиен мониторинг на потребяваната електрическа енергия

Фирма СЕМО ООД е ексклузивен представител на Satec, Израел. С помоща на прозвежданите от фирма Satec мрежови анализатори и електромери, ние от фирма СЕМО ООД, изграждаме надеждни системи за енергиен мониторин. В допълнение ние можим да предложим и ценови клас електромери на Noark.

Ние можем да предложим интеграция и на други измервателни устройства в нашата система, така че системата да е полезна за всички наши клиенти.

Преди да се възползвате от нашият софтуер, той може да Ви бъде презентиран допълнително или да получите демо акаунт, за да го разгледате. За повече нформация, моля свържете се с наш търговец или инженер.

logo
Контакти

Copyright © 2023 Семо ООД. Всички права запазени.