logo
logologo

За Нас

За Нас
Фирма „СЕМО“ ООД е международна, търговско-иженерингова компания с повече от 20 години опит в сферата на енергетиката, електроизграждането и автоматизацията на производствени процеси.

Ние разполагаме с централен офис, склад и производствена база на територията на град София, от където разпределяме заявките към нашите местни и международни партньори.

Нашият екип от инженери и специалисти притежава богат технически опит в изграждането на цялостни ел.системи за сградни и промишлени приложения, включително системи за автоматизация.

Разполагаме с множество изпълнени проекти като се стремим постоянно да осигуряваме на нашите партньори качествени решения и най-високото ниво на обслужване.
Нашата мисия е свързана с изграждането на дългосрочни взаимоотношения, основани на доверие и професионализъм. С ясното съзнание, че живеем в често променяща се конкурентна среда, където времето и качеството вървят ръка за ръка, ние от „СЕМО“ ООД целим да улесним ежедневието на всеки наш клиент, като отговорим на нуждите му с най-подходящото решение за най-кратко време.
Ние се стермим да предлагаме най-високо качество, като официален представител на международно доказани производители.

Фирма "СЕМО" ООД е сертифицирана по ISO 9001

Декларация на ръководството за корпоративна политика по качеството

Общи условия на СЕМО ООД

logo
Контакти

Copyright © 2023 Семо ООД. Всички права запазени.