logo
logologo

Автоматизация

Автоматизация
Фирма Семо има голям опит при реализацията на различни по големина и сложност проекти в областта на автоматизацията. Нашият млад и амбициозен екип от специалисти е готов да реализира всяко предизвикателство. Ние винаги се стремим да предложим на клиента най-доброто решение, съгласно поставените изисквания. Ние можем да предложим автоматизация на цели нови системи или модернизация и автоматизация на вече съществуващи индустриални системи или машини.

Като представител на водещи световни брандове в областта, ние имаме голяма гъвкавост при избора на подходящото решение. В същото време нашите инженери могат да напишат вашият PLC или SCADA софтуер, по най-добрият начин.

Ние сме установили дългосрочни сътрудничества с доказани световни брандове в областта на автоматизацията, което ни позволява да предложим качествено решение на разумна цена. Предлaганите от нас брандове са с доказано качество в световен мащаб.

Unitronics
Израелска компания, която е световен лидер в производството на програмируеми логически контролери (PLC). С годините Unitronics са доказали качеството на своята апаратура и са разработили богата гама устройства, за да предложат голяма гъвкавост. Unitronics предлагат свободно използване на средата за разработка на софтуер за техните контролери. При необходимост фирма Семо ще съдействаме за избор на подходящ контролер и програмирането му.

Satec
Израелска компания специализирана в производството на мрежови анализатори и електромери. Продуктите на компмания са с много високо качество, което ги е издигнало до световен лидер в областта. Предлаганите от Satec продукти се използват за анализ и оптимизация на енергийните разходи. При необходимост фирма Семо ще окаже съдействие за правилният подбор на устройство и настройката му.

Emotron
Шведска компания, която предлага честотни регулатори и софтстартери с високо качество, утвърдено на световният пазар. Компанията е сред първите в света предлагащи честотни управления и е доказала качеството на своите продукти. С годините бранда е разширил своето портфолио в различни серии, за да може да предложи голяма гъвкавост на клиентите си. Устройствата са разработени изключително интуитивни, а при необходимост можем да съдействаме с правилният подбор на устройство и неговата настройка.

Solcon
Израелска компания, която предлага софтстартери за ниско и средно напрежение. Компанията се е специализирала в производството на софтстартери, като през годините се е превърнала в световен лидер в областта, благодарение на високото качество на предлаганите устройства.

Teleradio
Шведска компания, която произвежда системи за радиоуправление. Компанията е световен лидер в своята сфера и сред най-предпочитаните доставчици на радиоуправление за индустрията в цял свят. Продуктите на компанията са с високо качество и трудно могат да бъдат повредени, дори и при тежки условия на работа.

Nietz
Китайска компания, предлагаща решения за автоматизация. Компанията е основана през 2005 година и се налага успешно на пазара, като предлага високо качество на конкурентна цена. Компанията е специализирана в производството на честотни регулатори, серво управления и други.

Ние можем да предложим консултация и пълна реализация на Вашият проект. За повече информация или консултация, моля свържете се с наш търговец или инженер.

logo
Контакти

Copyright © 2023 Семо ООД. Всички права запазени.