logo
logologo

SOLCON

SOLCON

SOLCON Industries е с 35 годишен опит в разработването и производството на промишлени електронни системи и софтстартери. Фирма Solcon Ви предоставя интелигентно и гъвкаво управление на пусковия ток и пусковия момент, както и плавно управление на напрежението и тока, без превключвания и пикове. Възможност за осигуряване на чести пускания и ефективно регулиране при променливи условия на пуск. Софтартерите осигуряване на плавно спиране и удължаване на времето на забавяне на ротора, както и реализиране на електрическо спиране, при условие, че такова е необходимо. Продуктовата гама на Solcon варира със следните модели:
SOLSTART 4~30kW - аналогов софтстартер, за монтаж на DIN шина, управление на двете фази с вграден байпас, успешно заменя звезда-триъгълник, като удължава живота на двигателя. Време на развъртане и спиране 10 sec. До 4-5 пуска на час.

RVS-AX 4~90kW- аналогов софтстартер с възможност за регулиране на тока с пълен контрол на трите фази и вграден байпасен контактор (с изключение на 8А и 17А). Време на развъртане и спиране - 30 sec. Допускат се до 4-5 пуска на час.

RVS-DX/DXM 4~630kW – цифров софтстартер с възможност за регулиране на тока. Включва пълен комплект защити за двигателя и софтстартера, с пълен контрол на трите фази, вграден байпасен контактор и графичен дисплей, контролер. Притежава 4 криви на пуск и стоп, както и вградена памет за изминали събития и време на развъртане и спиране 30 sec. До 10 пуска за 30мин. Предпазва от хидравличен удар.

RVS-DN 4~1750kW- цифров софтстартер с графичен дисплей, контролер, 4 криви на пуск и стоп, вградена памет за изминали събития. Включва пълен комплект защити за двигателя и софтстартера . Има възможност за 10 пуска за 30мин. Време на развъртане и спиране - до 90 sec. както и предпазва от хидравличен удар. Софтстартера е без вграден байпасен контактор. Моделът RVS-DN е най-висок клас софтстартер поради функция energy saving - за пестене на електрическа енергия.

HRVS-DN - цифров софтстартер Средно напрежение, предназначен за използване на стандартни aсинхронни двигатели. Предлага се вариант за синхронни двигатели и специфични приложения.

КаталогКъм сайта
logo
Контакти

Copyright © 2023 Семо ООД. Всички права запазени.