logo
logologo

SATEC

SATEC

Експертите по енергиен мениджмънт

Технологично съвършенство, иновации, качество и ангажираност с обслужването на клиентите поставят SATEC в челните редици на енергийната индустрия.

SATEC е световен лидер в изследванията, разработването и производството на решения за управление на енергията. С две десетилетия богат опит в управлението на енергията, нашият екип разполага с технологичен опит, за да предостави гъвкави решения за клиентски приложения по целия свят.

Продуктовата линия на SATEC обслужва както енергийни предприятия, така и потребители на енергия в различни области. Устройства на Satec обхващат от основни измерватели на мощност до високопроизводителни измервателни уреди с разширени възможности за качество на захранването. Разширените възможности за качество на захранването позволяват на енергийните компании да предприемат своевременни коригиращи действия и помагат на потребителите на енергия да предотвратят неизправности на оборудването.

Всички устройства на SATEC отговарят на световно признатите разпоредби.

PAS - Софтуер за анализ на мощността - осигурява директен достъп до данни за наблюдение и анализ. PAS може да се използва с всички инструменти на Satec абсолютно безплатно.

Софтуер за комуникация PAS изтетгли от ТУК

КаталогКъм сайта