logo
logologo

NOARK

NOARK

NOARK Electric е международна компания, представена в цял свят, с глобално влияние, която е активна в разработките и внедряването, производството и дистрибуцията на електротехнически устройства и компоненти.

Дружеството е част от световна група с повече от 25 000 служители. Регионалните центрове в Шанхай, Прага и Чикаго управляват дейността в отделните континенти. NOARK Electric е инвестирала милиони евро в разработването на собствени продукти и работи с най-новите технологии и средства за производство. Ние предлагаме на световния пазар на електротехнически изделия съвършено нова възможност, извънстандартни гаранции и безконкурентна грижа за нашите клиенти и търговски партньори.

Високото ниво на издръжливост на продукти се доказва от броя на циклите на превключване, който значително надвишава стойностите, изисквани от световните стандарти. Допълнително доказателство за качество е фактът, че NOARK предоставя 5-годишна гаранция на всичките си продукти. Качеството не е празна дума. То е задължение.

Към сайта